Dominion: Base Cards

Geplaatst door

Dominion is één van de spellen die ik het meest speel, alleen scrabble speel ik vaker. Veel van de kaarten uit het spel zijn prachtig, maar de kaarten die ieder potje op tafel liggen (treasure, victory, curses en potions) zijn een tikje saai. Om dat op te lossen kan je een uitbreiding kopen met daarin gepipmpte treasure, victory, curses en potions. Ik heb dit setje gisteren (eindelijk) gekocht en wil graag met jullie delen hoe mooi de verbeterde kaarten zijn. Dominion is een topspel (hoe hoog zou hij staan in de top 100?) en daarom zeker de knaken (circa 16 euro) waard om het er ook top te laten uitzien!

Dit zijn de treasure kaarten.

Dit zijn de victory kaarten.

En dit zijn tenslotte de curse en potion kaarten.

3 reacties

  1. Ik heb ze bij het spellenhuis in Den Haag gekocht. Ik verwacht dat elke wat grotere spellenwinkel ze heeft of kan bestellen (als ze de Engelstalige editie van Dominion hebben, dan kunnen ze deze set leveren). Op http://www.spellengek.nl staat een pagina met heel veel spellenwinkels, wellicht zit er eentje bij je in de buurt? En anders kan je er vast via webshops aan komen.

    Succes!

  2. Ik heb ze bij het spellenhuis in Den Haag gekocht. Ik verwacht dat elke wat grotere spellenwinkel ze heeft of kan bestellen (als ze de Engelstalige editie van Dominion hebben, dan kunnen ze deze set leveren). Op http://www.spellengek.nl staat een pagina met heel veel spellenwinkels, wellicht zit er eentje bij je in de buurt? En anders kan je er vast via webshops aan komen.

    Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *