I did it!

Geplaatst door

Ik heb de lege dozen van Dominion, Thunderstone en de uitbreiding op Pandemie weggegooid!

Ik ben nogal een hamsteraar (de 7-regel uit kolonisten is mij een doorn in het oog) en ben dus niet zo goed in weggooien. Toen ik mijn eerste stappen in de spellenwereld zette, vond ik het zelfs moeilijk om de stansramen weg te gooien. Daar ben ik al een hele tijd over heen, maar ik vind het ergens nog steeds zonde om mooie spellendozen weg te gooien, zelfs als ze leeg staan te verstoffen op zolder.

Ons huis staat alleen te koop (al langer dan ons lief is) en morgen komen er kijkers. Ik heb daarom vandaag de knoop doorgehakt en de lege dozen in de container gegooid. Alle beetjes helpen per slot van rekening om ons huis er zo leuk mogelijk uit te laten zien. Nu maar hopen dat de kijkers het huis net zo leuk vinden als wij. Inderdaad we vinden ons huis nog steeds leuk, we willen alleen liever wat dichter bij Nieks werk gaan wonen zodat hij minder reistijd heeft en wij dus meer tijd over houden om bijvoorbeeld spelletjes te spelen.

5 reacties

  1. Zelfde voor de doosjes van de themasets op het kaartspel 'De Kolonisten van Catan'.
    Ooit weggegooid en nu zijn die doosjes goud waard! 🙂

  2. Ik heb ooit de doosje van de uitbreidingen op Carcassonne weggesmeten en daar heb ik nog steeds spijt van…
    Foei!!

  3. IK snijd altijd netjes de voorkant van de uitbreidingsdoos los en plak die aan de binnenkant van de basisdoos. Heb je nog steeds die mooie plaat om naar te kijken.

  4. Zou ik ook niet kunnen!
    Had wel een optie geweest om ze te verkopen.. Ik heb bijvoorbeeld een kapotte doos van Agricola die ik graag zou vervangen voor een heel exemplaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *