Inloopkast

Geplaatst door

Elk meisje wil er één en ik heb hem: een heuse inloopkast. In de mijne vind je alleen geen kleren en schoenen, maar spellen. Heel veel spellen.

Een kleine maand geleden hebben we de sleutels van ons nieuwe huis gekregen en ruim een week geleden zijn we verhuisd. In het vorige huis stonden mijn spellen verspreid over meerdere kasten en meerdere verdiepingen. Sommige spellen stonden zelfs in verhuisdozen in een donker hoekje weggestopt omdat de kasten vol waren. In ons nieuwe huis, hebben we van een studeerkamertje een heuse inloopspellenkast gemaakt. Kwestie van magazijnrekken halen, ze in elkaar zetten en ze vullen met spellen. Al mijn spellen staan nu weer netjes bij elkaar. Ik ben er super blij mee. Nu nog tijd vinden om ze te spelen, maar dat gaat vast lukken nu de verhuizing zo goed als achter de rug is. Ik hoop dat de frequentie van mijn bijdragen aan deze site dan ook weer omhoog gaat.

Linkerkant spellenkamer

Kast aan de rechterzijde van de kamer

Alle kolonisten verzamelen

Het groene hoekje

Pret voor twee

Kaartspellen in een ladeblokje

3 reacties

  1. Heftig! Mijn zoon is verzot op Lego en heeft daarom ook een heleboel rekken in de logeerkamer. Ik ben zelfs bij een specialist in industriële magazijninrichting geweest om ze te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *