Pimp your Lords of Waterdeep

Geplaatst door

Gisteren kreeg ik post uit Canada! Ik had vorige week maandag een bestelling geplaatst bij Relax (username van een Boardgamegeek-gebruiker). Op dinsdag had ik een berichtje gekregen dat hij mijn pakketje op de post had gedaan en exact een week later kon ik het uit mijn brievenbus vissen.

In het pakketje zaten op een stukje karton vijf ziplock-zakjes stevig vastgeplakt.

In deze zakjes zitten poppetjes die de houten blokjes uit Lords of Waterdeep gaan vervangen.

In de envelop zat verder nog een vriendelijk briefje om me veel plezier te wensen met mijn aankoop en om me tot enige voorzichtigheid te manen omdat de mooie poppetjes wel iets kwetsbaarder zijn dan de standaard houten blokjes.

Dit zijn de houten blokjes die standaard in de doos van Lords of Waterdeep zitten. De blokjes stellen verschillende soorten avonturiers voor die je tijdens het spel moet zien te verzamelen zodat ze vervolgens opdrachten voor je kunnen gaan uitvoeren. Ik vind het spel erg leuk, maar de houten blokjes zijn voor mij geen moment avonturiers geworden.

Kijk, dit ziet er toch meteen een stuk beter uit. In plaats van suffe houten blokjes, kan ik nu met kleine avonturiers spelen.

Voor iedere kleur bokje is een apart poppetje gemaakt. De zwarte avonturiers zijn Rogues (schurken), de oranje Fighters (vechters), de paarse Wizards (tovenaars) en de witte zijn Clerics (geestelijken).

Ik heb niet alleen de reguliere poppetjes besteld, maar ook nog de reuze-poppetjes. Deze zijn ter vervanging van fiches uit de Scoundres of Skullport uitbreiding die (als de voorraad poppen is uitgeput) gebruikt kunnen worden als vervanging van vijf reguliere poppetjes.

Als je ook interesse hebt in deze verfraaiing van Lords of Waterdeep dan kan je Relax op Boardgamegeek bereiken via Geekmail. Ik heb 45 dollar voor de complete set en de verzendkosten betaald (ruim dertig euro). Ik vond het een koopje voor zo’n mooie set mannetjes en de hoeveelheid werk die het moet kosten om dit te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *