Vraag: recensies ook op blog plaatsen

Geplaatst door

Jajaja, ik weet het, het is niet meer wat het geweest is. Het aantal recensies dat op spellengek verschijnt haalt het niet met het aantal van pak hem beet tien jaar geleden. Maar toch doen we ons best om nog regelmatig een recensie te schrijven over de nieuwe spellen die we gespeeld hebben.

De recensies staan natuurlijk op www.spellengek.nl, maar we vroegen ons af of jullie (onze trouwe bezoekers) het ook fijn zouden vinden als we de recensies op het blog gaan plaatsen. Het grote voordeel daarvan is dat jullie een reactie achter zouden kunnen laten met jullie mening over de recensie of het spel.

Onze vraag is dus: doen we jullie er een plezier mee als we de recensies ook op het blog plaatsen? We horen graag van jullie!

12 reacties

 1. Mij maakt het niet echt uit waar de recencies staan, ik vind toch moeiteloos mijn dagelijkse weg naar jullie platform.

  Prettige feestdagen en een voorspoedig en recensierijk 2015 gewenst!

 2. Dank voor jullie reacties. Er zijn voor- en tegenstanders, dus misschien moeten we het gewoon maar eens proberen. De volgende paar recensies zullen we dus ook op het blog plaatsen. En afhankelijk van het aantal reacties, blinven we ze op het blog zetten.

  Peter Hein en ik vinden het altijd erg leuk om te merken dat we reacties krijgen op blogjes (gelukkig zijn jullie nette mensen en geen trollen). Het is soms best lastig om te verzinnen waar je het nu weer over gaat hebben en reacties brengen ons op ideeën en geven ons een beetje feedback over welke onderwerpen jullie aan spreken.

 3. Ik bezoek vooral de blogsite af en toe, de oorspronkelijke website minder. De recensies heb ik in mijn begintijd als bordspeler veel aan gehad, maar nu ken ik de spellen meestal al, als de recensie verschijnt. Vooral de maandelijkse notities van Peter Hein over de spellen die hij nieuw gespeeld heeft, waren interessant. Laat die weer terugkomen!

 4. Ik geef altijd graag mijn mening dus wat mij betreft graag. Ook lees ik graag meningen van andere bordspelers voordat ik een bordspel koop.

 5. Wat heeft jullie voorkeur eigenlijk? Zouden jullie eventuele feedback vanuit de community waarderen en/of wenselijk achten?

  Ik heb namelijk geen expliciete voor- of afkeur, kleine moeite om 1 linkje verder te klikken mocht ik specifieke informatie op of de blog en/of spellengek.nl wensen op te zoeken.

  Daarnaast het zijn jullie die tijd en moeite erin steken en in ieder geval door mij wordt gewaardeerd en ik geloof wel door meerdere mensen. Ik pas me wel aan wat het voor jullie werkbaar houdt.

 6. Ik zie ze liever gewoon op de website zodat recensies gescheiden blijven van de andere artikelen. Zo hoef je niet door alle recensies te scrollen om bv meer te vinden over hoe jullie spiel beleefd hebben.

 7. Dagmar, het maakt mij niet echt uit waar jullie de recensies plaatsen. Het feit dat ik bijna geen reactie plaats wil nog niet zeggen dat ik jullie recensies niet lees. Ik lees die namelijk juist heel graag. Spellengek is 1 van de sites welke bij mijn standaardspellensites opent als ik op internet ga. Ik zeg dus: vooral doorgaan met het plaatsen van recensies, want ik heb al vaak met positief resultaat een spel aangeschaft door jullie mening 😉

 8. Het opnemen van recensies is iets wat jullie onderscheidt van andere blogs.

  Ik zie liever dat jullie weer de samenvatting de recensies in de maand overzichten weer met een regelmaat oppakken

 9. Bedankt voor jullie reacties. De stemmen staken. Er zijn vast meer mensen met een voorkeur. Ik ben erg benieuwd, dus laat je horen!

 10. Beste spellengekken

  Van mij hoeft het niet hoor. Als ik een reactie op een spel wil geven dan kan ik dat al op bordspelmania. Voor mij is spellengek zo interessant omdat jullie over de jaren heen een hele mooie database van recensies van spellen hebben aangelegd en daarom veelvuldig nog door mij geraadpleegd wordt. En natuurlijk klik ik altijd even de updates aan 😀. Ik mis wel een beetje de vermelding op bordspelmania als er een nieuwe update is. Maar door wekelijks ff binnen te wippen komt dat ook wel goed.
  Vr. Groet
  Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *