Goed nieuws!

Geplaatst door

Dank zij een tip op het spellenspektakelforum werd ik er gisteren op gewezen dat er op de vernieuwde 999 website een stukje staat over hoe een uitgever Spiel ervaart (kijk in het expert deel van de site naar het blog). In dit stukje kondigt 999 aan dat er een beperkte oplage uitgebracht gaat worden van Dominion Intrigue (Intrige in het Nerlands).

Kijk, van dat soort nieuws word ik blij! Allereerst vind ik het vervelend om een spel te spelen waarvan het spelmateriaal een mix is van verschillende talen. Ik heb de Nederlandse Dominion en wil dus ook bij voorkeur de uitbreidingen in het Nederlands hebben. Met Intrige gaat dat nu dus lukken.

De tweede reden voor blijdschap is dat dit betekent dat ik op Spiel (ja, ik ga inderdaad wel, maar daarover een andere keer) nu dus deze set niet meer hoef te kopen en ook Seaside aan me voorbij kan laten gaan (in de hoop dat 999 ook die naar Nederland gaat halen op termijn). En dat schept ruimte in het bugdet voor andere uitgaven! En dat in tijden van crisis.

999 houdt het nog een beetje vaag wanneer Intrige in de winkels zal liggen. Het wordt uiterlijk 2010, maar misschien lukt het zelfs nog wel dit jaar. Laten we op het laatste hopen, want 2010 is mij nog veel te ver weg en duurt bovendien veel te lang. Het zou helemaal mooi zijn als Intrige deze maand nog opduikt in de spellenwinkel, dan zou ik het namelijk nog voor mijn verjaardag kunnen vragen (8 november). Maar dat is vast te veel gevraagd…….

Eén reactie

  1. Deel 2 staat ook al online!

    Met daarin de onthulling Funkenschlag Fabriksmanager en De Kathedraal: Brug naar de Hemel uit te gaan brengen in 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *