Na lang aarzelen…

Geplaatst door

…zet ik dan eindelijk mijn eerste schreden in de blogosfeer. Ik merk dat ik zelf steeds meer in weblogs over spellen lees dan recensies over spellen en besloot daar zelf ook eens mijn steentje aan bij te dragen. Het voordeel van een blog is de flexibele en persoonlijke vorm: je kunt er alles in kwijt. Een groot contrast met een spelrecensie, die een vaste indeling kent en in principe alleen over het gerecenseerde spel gaat.

Dit blog is er dus voor om al mijn andere spelgerelateerde gedachten kwijt te kunnen. Die zijn er natuurlijk genoeg, de tijd zal leren of ze publicabel genoeg zijn. Mijn eerste plan is direct erg origineel: een lijstje van mijn favoriete spellen van het afgelopen jaar. Maar dat moet nog even wachten tot het volgende bericht.

Veel leesplezier,

Peter Hein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *