Raad het plaatje

Geplaatst door

Op mijn iPhone heb ik niet alleen spelgerelateerde apps staan, maar ook nog een aantal andere. Met de meeste zal ik jullie niet vervelen (dit moet natuurlijk wel een spellenblog blijven), maar de (gratis!) app KaleidoVid bleek heel bruikbaar te zijn om interessante plaatjes van spellendozen te maken. Ik heb een aantal van mijn spellen voor de camera gehouden en er kaleidoscoopachtige plaatjes van gemaakt. Aangezien de meeste spellenliefhebbers wel van een uitdaging houden, ben ik benieuwd of jullie de spellen kunnen herkennen.

Veel puzzelplezier!

Via de reacties kan je (als je dat leuk vindt) laten weten welke dozen je hebt herkend. Ik zal hier ook de oplossing neerzetten, dus kijk daar niet voor je het antwoord zelf wilt weten.

2 reacties

 1. Ik heb alleen Funkenschlag en Kolonisten direct herkend. Ik heb niet langer gepuzzeld, want toen las ik je oplossing al.

 2. De oplossing is:
  Puerto Rico
  Caylus
  Pandemie
  Funkenschlag
  Agricola
  Ticket to Ride Nordic Countries
  Dominion
  Kolonisten van Catan
  Memoir '44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *