Spellengek 4.0 gaat binnenkort live!

Geplaatst door

Spellengek bestaat dit jaar 20 jaar en onze huidige look is 10 jaar oud. Het was dus de hoogste tijd voor een grondige renovatie en daar zijn we de afgelopen weken druk mee bezig geweest. De inhoud blijft, maar we krijgen een frisse nieuwe look, een nieuwe indeling en nieuwe functionaliteiten. We kijken er erg naar uit om komende zondag rond het middaguur onze vernieuwde site te presenteren. Je bent bij deze uitgenodigd om snel te komen kijken op www.spellengek.nl!

11 reacties

  1. Aftellen kan zeker. Ik weet alleen ook niet wanneer we op nul staan. Het duurt soms even voor alle browsers en providers de nieuwe site laten zien (vraag me niet hoe dat technisch precies werkt want dat weet ik ook niet). Er zit dus niets anders op dan af en toe opnrefresh drukken.

  2. Ik ben erg benieuwd! Ik volg jullie pas 19 jaar en baal nog steeds dat ik de eerste stappen heb gemist. Op naar het vijfde lustrum. Ga vooral zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *