Spellengek op wit

Geplaatst door

Gisteren ontdekten Peter Hein en ik tot onze schrik dat de spellengek-website vervangen is door een maagdelijk wit scherm. We hebben vandaag contact gehad met onze provider om te achterhalen wat er aan de hand was. En dat was geen goed nieuws.

Onze provider heeft de website omgezet naar een nieuwere PHP-versie dan dat onze CMS (CodeIgniter) aan kan. Ik heb werkelijk geen idee wat ik net getypt heb en helaas Peter Hein ook niet. Van de provider hebben we een stappenplan van 21 stappen gekregen dat we moeten volgen om de problemen op te lossen, maar dat plan is zo technisch dat we er geen chocola en dus ook geen spellenwebsite van kunnen maken.

We hebben inmiddels al contact gehad met de IT-goeroe die onze huidige website gebouwd heeft en die wel snapt wat er mis gaat. We gaan kijken wat we kunnen doen om de site weer aan de praat te krijgen, maar dat gaat waarschijnlijk wel wat tijd kosten.

Gelukkig doet het blog het nog wel en kunnen jullie daar dus nog steeds terecht voor de laatste blogjes en recensies. En als je nog meer wil, dan kan je nog de kopie van onze website zoals hij was op 31 augustus vinden op de Waybackmachine! We hopen snel weer terug te zijn, maar tot die tijd hebben we in ieder geval de meest rustgevende spellenwebsite van de lage landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *