Wees vervloekt, Keldon Jones!

Geplaatst door

Zucht. De nieuwe versie van de AI van Race is alweer een tijdje uit. Nu met Brink of War. Dus wat doe je? Uren van mijn leven heb ik al verspild met die vervloekte software. Eindelijk eens een score van boven de 100. Je beurt beginnen met 13 kaarten (hoera Retrofit & Salvage, Inc!). Maar vooral vaak verliezen. Waarom kiest de AI nooit meer Explore, maar ook niet de fase die je wel uitkomt? Nog maar eens proberen dus. Want nog één potje, dat kan toch geen kwaad?

Een link geef ik maar niet. Junks weten toch wel waar ze hun waar moeten halen en onschuldige zieltjes kunnen beter puur blijven. Maar geef mij niet de schuld als het misgaat.

Eén reactie

  1. Wees vervloekt, Peter Hein!

    Sinds ik die link die je eerder wel hebt doorgegeven heb aangeklikt gaat er geen dag voorbij of ik ben aan het spelen.
    Een confrontatie met spelers van vlees en bloed durf ik nog niet aan, maar digitaal is de verslaving compleet. En dat voor een spel waar ik tot voor kort geen goed woord voor over had. Ik kon die hindernis van spelen naar speelplezier maar niet nemen. Dat is door de digitale versie wel veranderd.
    Bedankt dus, Peter Hein, maar ook vervloekt zijt gij wegens het lek dat gij geslagen hebt in de romp van mijn schip dat vrije tijd heet.

    Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *