Hoera voor 999 Games!

Geplaatst door

999 Games maakte eerder dit jaar natuurlijk al een goede beurt door Agricola naar Nederland te halen. Maar dit najaar hebben ze nog meer verwennerijen voor de veelspeler in petto, met Dominion en Le Havre! Dominion moet Race for the Galaxy naar de vergetelheid verbannen (gaat lastig worden) en Le Havre is van niemand minder dan Uwe Rosenberg, sterauteur van Schn├Ąppchen Jagd (en nog een of twee spelletjes).

Pandemic stond ook op de rol, maar blijkens de altijd betrouwbare bron van Bordspel.com is dat helaas weer van de baan. Ik heb het spel al eens gesuggereerd bij de heren van QWG, misschien dat ze nu hun kans grijpen?….

Hoe dan ook, het belooft een mooi spellennajaar te worden. Ik moet nu eindelijk maar eens echt aan mijn verlanglijst voor Spiel gaan werken!

Over hoera gesproken: 999 Games viert binnenkort het 10-jarig jubileum van de Kolonisten van Catan. Dat wordt en werd gevierd met taart. Helaas kwam ik pas op het idee van een foto toen hij al in verregaande staat van consumptie verkeerde.

2 reacties

  1. De taart was een aangename verrassing. Ik ben nog steeds verbaasd over mijn zelfbeheersing (eerst een foto, daarna pas knagen).

    Om misverstanden te vermijden: 999 Games heeft Le Havre niet voor dit najaar aangekondigd.

    De komst van uitbreidingen van Dominion hangt ongetwijfeld vooral af van het succes van het basisspel. Kunnen ze nou nog niets over zeggen.

  2. 999 is inderdaad erg goed bezig. Nu hoop ik wel dat ze de nu al geplande Engelstalige uitbreidingen van Dominion ook in het Nederlands gaan uitbrengen. Dus zit ik nog even op de wip. Ga ik in Essen voor de Engelstalige (uitbreidbare) versie of wacht ik op de (nog niet zekere uitbreidbare) Nederlandstalige versie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *