Maandoverzicht: september 2021 (Dagmar)

Geplaatst door

In de afgelopen maand heb ik voor het eerst in tijden minder spellen (29) gedaan dan er dagen in de maand (30) zitten. De laatste keer dat dat me overkwam was in 2018. Ik kwam maar één spelletje tekort, maar toch. Dat er deze maand minder spellen op tafel kwamen, komt doordat de Corona-maatregelen in rap tempo verdwijnen en er dus weer meer afspraken buiten de deur zijn waardoor je niet thuis bent om gezellig een spelletje te doen. Elk voordeel heeft zo zijn nadeel.

Ik speelde deze maand maar één spel voor het eerst, namelijk Pandemic Legacy Season 0 (zie hier mijn blogje met eerste indruk van dit spel). Voor mij was dit echt het hoogtepunt van de maand. Het was super fijn om na anderhalf jaar mijn collega’s weer in het echt te zien en het spel was nog super leuk ook.  

Niek en ik hebben verder weer de Railroad Ink Challenge opgepakt waarbij we proberen alle uitbreidingen van Railroad Ink te spelen. We zijn er bijna en ik heb er alle vertrouwen in dat we de Challenge komende maand gaan afronden.

September was dit jaar dus een erg rustige maand. Waarschijnlijk zal het de stilte voor de storm blijken te zijn. Komende maand verwacht ik namelijk super veel spellen te spelen. Niet alleen ga ik samen met Niek een paar dagen naar Spiel, maar ik heb ook al twee afspraken voor spellendagen met Peter Hein en Anton staan en een afspraak om bij Wendy langs te gaan na Spiel om onze aankopen te spelen. En dan staan er ook nog twee sessies van Pandemic Legacy Season 0 met mijn collega’s op kantoor (we mogen weer!) op het programma. Na alle social distancing van de afgelopen tijd, is zo’n vol sociaal programma een beetje spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *