Pimp my Wingspan tot de derde macht

Geplaatst door

Meeplesource is een Amerikaans bedrijfje waar je upgrades voor bordspellen kan kopen. Ze verkopen vooral heel veel mooie houten speelfiguren die je kan gebruiken in plaats van de standaard speelfiguren die je bij een spel geleverd krijgt. Een van de spellen waar ze veel upgrades voor hebben is Wingspan. Ik heb al een aantal keer speelstukken bij hen gekocht (lees daarover hier en hier) en ben daar heel tevreden over. De stukken zien er echt prachtig uit en zijn van hoge kwaliteit. Voor mij verhogen ze het speelplezier van Wingspan.

Afgelopen mei bracht Meeplesource nieuw spelmateriaal voor Wingspan aan de man via Kickstarter. Ze hadden 25 nieuwe vogels ontworpen die je kunt gebruiken als alternatief voor de standaard blokjes die in het spel zitten. Ik heb al flink wat verschillende sets met vogels en dus heb ik me ingehouden en heb ze niet allemaal gekocht, maar alleen de zeven die ik het leukst vond gekocht (zie de foto’s onderaan dit blogje). En daarnaast kocht ik nog de houten versie van de startspelervogel. Deze week kwamen ze binnen met de post en ze zijn weer super leuk en dus heb ik al weer een beetje spijt dat ik er niet nog een paar setjes heb gekocht. Enige nadeel is wel dat ik nu zo veel setjes heb, dat ze niet allemaal meer in de doos passen. Ik wacht dan ook met smart op de verzamelbox die Stonemaier Games later dit jaar gaat uitbrengen. Hopelijk past alles daar straks wel keurig in.

Albatros
Blauwgele ara
Dwergpapegaai
Koningspinguïn
Kroonkraanvogel
Pauw
Rode Ara
Zwaluwstaartkoningstiran

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *